Våre tilbud

Hundepensjonatet

Hundepensjonatet hos oss er offentlig godkjent, og er bygget etter sist reviderte forskrifter og regelverk for hunder i pensjon.

Rommene hos oss har tette vegger med "halvdør", slik at den enkelte hund har ro og er skjermet fra omgivelsene når det ikke er aktiviteter som turer eller lek på enga. Hvert rom har utgang til egen liten luftegård, også ute er det skjermvegger mellom hver luftegård. Rommene har flislagte gulv, og gulvene har vannbåren varme.

Hundepensjonatet er konstruert med tanke på den enkelte hunds velferd under oppholdet hos oss.

Vi har totalt 15 store rom hos oss, slik at arealnorm er tilstrekkelig for alle typer hunderaser. Det er også god plass til å dele rom for flere hunder fra samme hjem. I slike tilfeller blir det gitt "søskenmoderasjon" på oppholdet.

Vask og klipp av hund

Vi tilbyr vask, klipp og kloklipp av små, mellomstore og store hunder. Stellet vi tilbyr er for hverdagens hund, og ikke for utstilling. Vi tenker på hundens beste å gir den en god opplevelse før, under og etter vask. Prisliste og informasjon for bestilling finner du her. 

Om oss

Kamperhaug Gård er nye mer enn bare en gård. Vi tilbyr en trygg arena for dyr, og små og store mennesker. Her kan alle kjenne på mestring, utfordre seg selv og lære i eget tempo. I Hundepensjonatet på gården jobber et knippe med dedikerte og dyreelskende ansatte som ønsker det beste for hundene. Her på gården kommer alltid dyrene først, og trivselen man får ut av kjemien mellom dyr og menneske. 

Stall Kamperhaug

Stall Kamperhaug tilbyr vi turridning for små grupper. Vi tilbyr også utleie stall med moderne og vedlikeholdte fasiliteter.