Hundepensjonatet

Hundepensjonatet åpnet i 2014


Hundepensjonatet på Kamperhaug gård åpnet dørene i 2014. Vi har siden den gang brukt store deler av vår tid på å bygge erfaring, kjenne til flere adferdsmønster hos forskjellige hunder og kommet inn i en god struktur med fokus på kvalitet og velferd. 

Vår erfaring går manger år tilbake, vi har drevet stort med oppdrett av Berner sennen og Newfoundlands hund. Dette kan du lese mer om  på fanen "om oss"

Areaen på Kamperhaug gård er av høy standard. Under oppholdet vil din hund få tett oppfølging, turer, kos og ro når det trengs. Hunden vil ha eget isolert rom, og egen luftegård. Vi går turer en-to ganger om dagen, kontakt med andre hunder skjer kun om vi føler at det er trygt og hundene går overens med hverandre. 

Opphold lavsesong og Dagsopphold


Lavsesongen i hundepensjonatet er fra 16. august til 14. juni. 

Om du skal ha flere hunder på pensjonatet gjelder prisene under om hundene kan stå i samme rom. Må hundene stå hver for seg, må man betale for hvert enkelt rom. Vi tilbyr også dagsopphold, denne tjenesten passer perfekt til deg som skal på handletur i sverige eller på andre arrangementer hunden ikke kan bli med på.

Pris - Rom/hund

360kr - per påbegynte døgn 1 Hund

620kr - per påbegynte døgn 2 Hunder

780kr - per påbegunte døgn 3 Hunder

(samme rom)

450kr - Dagsopphold hverdag 1 Hund

600kr - Dagsopphold helg 1 Hund

(350kr - Inn og utlevering utenom faste tider i tillegg til ordinær pris.)

Opphold høysesong og Dagsopphold


Høysesongen er fra 15. juni - 15. august. Da er det 50kr i tillegg på ordinær pris. Vi tilbyr også dagsopphold, denne tjenesten passer perfekt til deg som skal på handletur i sverige eller på andre arrangementer hunden ikke kan bli med på. 

Pris - Rom/hund

 410kr - per påbegynte døgn 1 Hund

720kr - per påbegynte døgn 2 Hunder

980kr - per påbegynte døgn 3 Hunder

(Samme rom)

500kr - Dagsopphold hverdag 1 Hund

650kr - Dagsopphold helg 1 Hund

Trygt og godt for eier og hund. 


Opphold for hund


Når du har betsilt opphold for din hund og skrevet inn informasjon du ønsker at vi skal ha er du klar. Når du kommer til oss for å levere hunden vil vi ta en kort prat, se gjennom pass/helsebok for å sjekke at alle vaksiner er fulgt opp. Så går turen videre inn på rommet der hunden skal bo under oppholdet. Her er det alltid mye lukter og spennende lyder. Hund og eier tar farvvel og vi tar godt vare på hunden din frem til du kommer tilbake for å hente den igjen.


Hunden blir luftet hver dag, de får fra 1-2 turer om dagen. Noen dager er det lengre turer enn andre da vi går tur i henhold til vær, og hundens fysiske helse. Vi legger også opp til aktivitet om eieren ønsker det.

Hundene får mat to ganger daglig, etter eierens instrukser. Vann har hundne tilgang på til enhver tid. Hunder kan også få godbiter, tyggebein og eventuelt leker om eier ønsker dette. Leker, tyggebein og liknende kan kjøpes i butikken på gården

Hundene har vært sitt rom med egen luftegård. Om hundene kommer fra samme hjem kan de stå i samme rom. Rommene blir vasket på rutine etter hvert opphold. I rommet får de hundeseng, mat og vannskål. I luftegården har de en tram de kan ligge på om de øsnker å ligge godt ute. 

Åpningstider i hundepensjonatet


I hundepensjonatet har vi fasteåpningstider for inn-og utlevering av hund. Du finner mer informasjon om åpningstider under, og priser for opphold finner du lenger opp på siden

Mandag til Fredag

Våre åpningstider fra mandag til fredag.

Morgen: 09.00-10.00

Kveld:    17.00-18.00


(Kommer du utenfor åpningstidene, enten ved forsinkelse eller ved planlagt ankomst tidligere/senere blir man belastet et gebyr på 350 kroner)

Bestill opphold:

Lørdag

Våre åpningstider på Lørdager:

Morgen: 09.00-10.00

Kveld:    STENGT.


(Kommer du utenfor åpningstidene, enten ved forsinkelse eller ved planlagt ankomst tidligere/senere blir man belastet et gebyr på 350 kroner)

Bestill opphold:

Søndag

Våre åpningstider på Søndager:

Morgen: STENGT.

Kveld:    17.00-18.00


(Kommer du utenfor åpningstidene, enten ved forsinkelse eller ved planlagt ankomst tidligere/senere blir man belastet et gebyr på 350 kroner)

Bestill opphold: