Stallen på Kamperhaug gård


Det har alltid vært en liten stall på gården, og noen hester. Men etterhvert som gården utviklet seg ble det stadig flere heste bokser, og nye hester på gården. Vi startet opp SFO-ridning og ridekurs allerede i 2016. Da hadde vi 10 hester, en liten utebane og fantastiske tur områder. Etterspørselen var stor, og vi vokste fort, ny stall ble bygget og i 2018 hadde vi hele 24 store og små hester, og fullt opp med ridekurs og aktiviteter med hest. Den 7. mars 2020 åpent vi dørene på ridehuset vårt. Vi hadde store ambisjoner og mange ridekurs klare. Men etter noen få dager stengte Norge ned, og covid-19 herjet i landet. Da ble det en stor omstilling på gården, vi måtte selge hester og tenke nytt! Da startet vi omgjøringen av stallen og ble snart en stor og fin utleiestall med plass til 17 hester. 

Utleie stall på Kamperhaug gård


Stallen består av 17 bokser, med godkjent standard for store hester. Vi er en godkjent ridevirksomhet gjennom Norges rytterforbund og har flere dyktige ildsjeler på gården. Ridehuset og ridebanen er i bruk hver dag, det er rutiner på harving og vanning. Rundt gården er det også fantastiske tur områder som det kan ris korte og lange turer i. 

Priser Stall Kamperhaug:


Oppstalling av hest:

Boks og paddock -inkl. fri bruk av ridehus og utebane, ut- og innslipp på hverdager + 3 x fôring/dag. Flis - to trillebårer pr. uke


Pris pr mnd. kr 3350,00


Høy pr mnd.- Størrelse hest. 

Stor.           12-16 kg.  pr. dag

Pris pr mnd. Kr 1800,00


Mellom.      8-11 kg.   pr. dag

Pris pr mnd. Kr 1400,00


Liten.        Inntil 7 kg. pr. dag

Pris pr. mnd. Kr 1000,00


Aktiviteter og muligheter for utvikling


Det arrangeres ukentlige treninger med dyktige ridetrenere. Mest innen sprang, men om det blir flere som ønsker det kan det arrangeres dressurtreninger også. 

Vi tilbyr også gruppeturer og hyggelige dager med flere felles arrangementer på stallen. Vi sees!

Priser for leie av fasiliteter:


Leie av ridehall og utebane

Disse prisene gjelder for de som ikke er faste oppstallører, men som ønsker å bruke/leie ridebanene. 
Dekkenvask og andre tjenester

Vi tilbyr vask av dekken og tørk i vårt industri vaskerom, her har du mulighet til å vaske tepper, dekken og annet heste utstyr.
Fôr og og hesteutstyr

På gården finner du en liten butikk. Her har vi mye forskjellige kraftfôr og tilskudd fra bla Cavalor. 
Ridetimer og Aktiviteter

Du kan melde deg på ridetimer som arrangeres her på gården

858C0079-DAF0-42BE-A3C3-8D388FD69A45
3D3A19AA-1680-4A8F-88AA-DD33F42B95BC
F49EF607-4774-461B-A1F0-DC93E5C0EBF0
IMG_0371
IMG_4839

Stedet hvor rytter og hest, har det best!.


Fasiliteter


På gården kommer alltid dyrevelferden først. Derfor har vi strenge rutiner, der vi har fokus på at det skal være ryddig, rent og kvalitet der hestene er. Vi sørger for inn- og utslipp hver dag. Sørger for at hestene får vann og har faste fôringstidspunkter, kveldsfôringer og helger er på rulering mellom oppstallørene. Ridebanene harves tre ganger i uken, og vannes ved behov. Vi har rutiner på kjøring av møkk og renhold utenfor og i stallarealene. 

Alle oppstallører har vært sitt skap/bod der de kan få plass til det meste av utstyret de har til sine hester. Vi har også industrivaskerom der vi tilbyr vask av dekken, tepper og annet hesteutstyr. 


Ridehuset har 20x40 bane, vandt rundt og tribune. Du finner også et stort utvalg av hinder og utstyr til sprang. Samt at bygget er godt opplyst og et meget godt underlag.

Underlaget er en blanding av 0,2 subbus blandet med oppmalt filt. 

Stallen er godkjent og er etter alle norske krav og standarder. Alle hester har vanntilgang, stor stallplass og fine paddocker. Stallarealet er rent og ryddig, og har høy standard. 

Utebanen har et areal på 20x60. Den har trygge gjerder rundt. Underlaget består av fin sand. Banen er noe opplyst, men er best og mest brukbar i sommerhalvåret.